nuffnang

✿ASSALAMUALAIKUM...SELAMAT DATANG KE BLOG SYER YANG TAK SEBERAPE.JANGAN LUPA FOLLOW SYER NYER BLOG KEYH...✿

Sunday, October 27, 2013

N E W W O R L D

Assalamualaikum

fuiyooo...fuiyoo...fuiyooo..
lame giler.. super duper lama kowt  update.
hahaha
ayat selalu..

tape2, cuma nk update je pasal duania baru aku tika ini
aq da jadi student balik da..
yeahhhhhh..
archi student = budak architecture
kat USM,Penang
ape ye yg menarik kt Penang ni
kalo sebut psl penang je. mesti ckp makanan dy besh
hahaha...
mmg besh
hurmmm.. nk g taw n nk perkenalkan geng baru aq












dari kiri : muna, aq, fina n putri
tu je..
hehhehe

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete